Louise, sagsbehandler

Billede af Louise
  • Navn: Louise Andreasen Ahrenkiel
  • Uddannelse: Cand.merc.(jur.) 
  • Lokation: Aalborg
  • Fagområde: Grundværdi
  • Afdeling: Vurderingsafdelingen

Jeg startede i Skatteankestyrelsen efter 10 år i det private erhvervsliv, fordi jeg savnede mere fleksibilitet i mit arbejdsliv, men stadig gerne ville være en del af et fagligt stærkt miljø. Jeg har to små børn, og derfor betyder det meget for mig at være på en arbejdsplads, hvor der også er fokus på balancen mellem arbejde og familie.

I Skatteankestyrelsen er der mulighed for, at jeg kan møde tidligere og gå til en tid, der passer med mit familieliv, så længe jeg selv tager ansvar for at få mine sager færdige til tiden. Der er borgere og virksomheder, som venter på at få deres sag afgjort, og det er et hensyn, som vi naturligvis tager meget alvorligt. 

Vi går i dybden med de enkelte problemstillinger, og samtidig sparrer vi meget med hinanden

Selvom vi sidder med hver vores sager, er der en stærk fællesskabsfølelse i kontoret. Hvis der er noget, jeg har svært ved at nå, er der forståelse for det. Vi løfter i flok, og der er ikke én, der skal sidde alene med det hele.

Jeg sætter stor pris på at være et sted, hvor fagligheden er så høj. Vi går i dybden med de enkelte problemstillinger, og samtidig sparrer vi meget med hinanden. I mit kontor er vi både nyuddannede og erfarne sagsbehandlere, så vi bidrager med forskellige kompetencer.

Min erfaring fra det private erhvervsliv er en fordel, fordi jeg er vant til at tale med mange forskellige mennesker og forklare juridiske problemstillinger. Jeg er glad for, at jeg kan kombinere min faglige viden med et velfungerende familieliv.